Nieuwe, gelimiteerde McLaren MP4-12C High Sport gespot

Zo te zien heeft McLaren de eerste special edition van de MP4-12C klaar. Hij heeft een aangepapaste bodykit gekregen met hier en daar hints naar de de GT3 versie van de MP4-12C. Zijn vermogen zou met 75 pk gestegen zijn naar 675 pk. Iets zegt mij dat niemand deze versie te afgeborsteld gaat vinden. Filmpje bij meer lezen.

via WCF

McLaren MP4-12C High Sport

Laatst gepubliceerd

Reacties (14)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:15
afbeelding van Techno Patat

Kijk dat staat hem veel beter zie! Zo moest hij er vanaf het begin uitgezien hebben!
De 'gewone' is een beetje te simpel vind ik (al klinkt hij goed in dit filmpje)! Het is typisch mclaren om simpele stylings te maken maar dit is gewoonweg te braaf!

Die oranje met GT3 hintjes is daarentegen weer wat stoerder, ziet er sneller uit en is gewoon meer 458-waardig! Alleen die velgjes zijn denk ik niet van McLaren! Eerder van een tuner (maar wel giga knap!!!)

Yvesw 14:23
afbeelding van Yvesw

@Patat: Ik vind hem er niet zoveel anders uitzien... Wat is er mss buiten de voorbumper nog anders aan?

En ik vind dat oranje echt niet de mooiste kleur voor de McLaren... In het donker bordeaux met Carbon-kleurige velgen graag ;)

Techno Patat 14:54
afbeelding van Techno Patat

Yves: Dat oranje is geschiedenis man! Het doet me direct denken een een F1 LM en dan ben ik sowieso gelukkig!

Ik vind hem ook niet zoveel anders, maar het is wel zoals hij moest zijn! Net dat beetje stoerder en uitdagender ipv heeel erg braafjes...

Yvesw 14:58
afbeelding van Yvesw
Techno Patat 15:10
afbeelding van Techno Patat

Maar dat is een 'gewone' F1! Een <a href="http://www.google.be/imgres?imgurl=http://galeri.uludagsozluk.com/57/mcl... LM</a> is zoveel specialer Yves! En nog eens zoveel mooier ook!

(btw, die van op jouw foto is dat niet Rowan Atkinson's?

Yvesw 15:17
afbeelding van Yvesw

@Patat: Geen idee eigenlijk... Hij heeft er al twee gehad... En beiden heeft hij ook al in het decor gereden... Geen idee welke hij vandaag nog heeft :p

Techno Patat 17:15
afbeelding van Techno Patat

@yves: Foei foei! Hij heeft nog steeds dezelfde hoor! Chassis nr 13 als ik me niet vergis! En hij heeft hem telkens laten herstellen bij McLaren! <a href="http://www.google.be/imgres?q=biggest+mclaren+f1+meeting&um=1&hl=nl&clie... eerste</a> is <a href="http://www.google.be/imgres?q=biggest+mclaren+f1+meeting&um=1&hl=nl&clie... die van Rowan!</a>

De eerste keer na z'n crash in Frankrijk heeft hij ondertussen ook de motor laten upgraden naar F1 GTR spec en de tweede keer was maar een tikje ;)!
Dat is ook al weer gefixt!

Dringend tijd dat je eens de F1 forum's volgt!
Of bij mij thuis komt, ik heb het boek 'Driving ambition' (Duur boekje zeg :o!) met daarin een poster met alle chassis' gemaakt, kleur en land van levering :D! en ook welke F1 GTR's er gemaakt zijn, welke teams ze kochten en wat ze wonnen ;)!

Yvesw 18:55
afbeelding van Yvesw

@Patat: En toch ben ik zeker dat hij er twee heeft gehad! Eén perto, en zijn laatste (de rode) heeft hij ook is ergens tegengeknald maar heeft hem laten herstellen, ik heb hier een boekje liggen van vorige maand waarin hij de Veyron tegen zijn McLaren test...

Thibault 19:06
afbeelding van Thibault

Ziet er echt lekker uit!

Techno Patat 15:50
afbeelding van Techno Patat

@yves: Nope, de eerste keer bij het uitkomen van de kanaal tunnel <a href="http://realcarwrecks.blogspot.com/2009/03/mr-beanrowan-atkinson-mclaren-... hij zich eens verremd</a>, maar dat was vlug gefixt!

En de vorige crash was rond een lantaarnpaal! De auto is toen door de verzekering total loss verklaard (wegens krom chassis en opgebrande motorruimte/benzinetank/interieur) maar dat was biuten Rowan Atkinson gerekend! Hij heeft dan maar zoveel mogelijk stukken van z'n F1 op een reserve chassis van Mclaren laten zetten ;)! Het serienummer is nog hetzelfde allesinds (gezien reserve chassis' geen productienummer krijgen) en het kleur dacht ik ook, al ben ik dat niet helemaal zeker! Ik vind de forum thread niet meer :s!

Yvesw 16:37
afbeelding van Yvesw

@Patat: http://swns.com/rowan-atkinson-crashes-mclaren-f1-051443.html
Oké, dus samenvatting: Hij heeft er maar 1, heeft hem 2x gecrasht (in 1999 en in 2011) en is elke keer terug in orde gebracht. En O ja, hij had de mooiste kleur voor een McLaren ;)

Techno Patat 18:36
afbeelding van Techno Patat

Volledig correct!

En hij heeft er enkele leuke mods aan gedaan! Als ik me niet vergis (wat zelden het geval is bij F1's) heeft hij de 3e snelste 'gewone' F1 die er is! Er is aan de motor geprutst (680pk), begrenzer hebben ze 'vergeten' en nog iets met maar dat ben ik vergeten :p!

Yvesw 18:48
afbeelding van Yvesw

@Patat: Begrenzer vergeten! :O Ruik ik hier een terugroepactie?...

Techno Patat 19:06
afbeelding van Techno Patat

Nee, eerder een beste meneer, omdat we het 'vergeten' zijn moet u nog een factuur betalen van een hoger bedrag dan mijn huis!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws