Mcchip-DKR werkt aan Bentley Mulsanne coupé

bentley-mulsanne-coupe-project_01

Dat Mcchip-DKR graag priegelt in de motorbaai is geen nieuwigheid. Maar een Bentley Mulsanne verbouwen tot coupé, dat is zelfs voor het Duitse tuningbedrijf sterk werk.

Het Duitse Mcchip-DKR, je kan ze kennen van de 320 pk sterke BMW 2 Coupé (uit een viercilinder) en de 810 pk sterke Mercedes G 63 AMG (niet uit een viercilinder). Kort gezegd; de jongens trekken graag kracht uit bestaande motoren. Een carrosserie ombouwen, dat is echter andere koek. Al is het Duitse bedrijf daar momenteel mee bezig. Geen omgebouwde Volkswagen Golf, wel een Bentley Mulsanne. Al kan je natuurlijk discussiëren dat die Golf en Mulsanne stiekem ergens wel een onderdeel zullen delen, dankzij de VAG-group.

bentley-mulsanne-coupe-project

Enfin, die Mulsanne, die is zijn leven gestart als sedan, zoals alle Mulsannes, maar de eigenaar was die extra set deuren beu. Waardoor hij aan Mcchip-DKR vroeg om er niet even een coupé van te maken. Dat proces is nu volop aan de gang. Waarom niet gewoon een Bentley Continental GT kopen? Tja, leg dat maar eens uit aan de rijken der aarde...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws