Jawel, Tesla Model 3 krijgt al een bodykit

tesla-model-3-up-tuning_02

Soms hunkeren we terug naar de tijden dat Opel's Corsa en Citroën's Saxo het doelwit waren van tuningsbedrijven. Unplugged Performance, die gaan anno 2017 voor de Model 3 van Tesla. Een auto die zijn aerodynamica sterk nodig heeft om kilometers te malen. Of zo'n spoiler achterop dat beter maakt?

Stilaan kunnen we oprecht zeggen dat er geen enkel merk op de wereld gevrijwaard blijft van een tuningshuis (of tuningsgarage). Want tegenwoordig worden Bugatti's, Bentleys en Porsche's onder handen genomen alsof ze bouwpakketten van Ikea zijn. Ook Tesla blijft niet buiten schot. Met bumper- en spoilerwerk dat je kan kopen voor de Model S en Model X. Voor de nog maar pas gelanceerde Model 3 was er nog niets. Was. Want Unplugged Performance - een bedrijf dat vooral niets met de performance doet - is nu klaar met een kit voor Tesla's kleinste.

tesla-model-3-up-tuning

Die bestaat uit bumperwerk rondom en een noestige spoiler achterop. Een setje velgen en verlaagde ophanging horen natuurlijk ook bij zo'n tuningpakket. De oranje kleur brengt ons dan weer helemaal terug naar de Toyota Supra van Brian Conner. Al zijn we er zeker van dat zelfs met al dit extra gewicht deze Model 3 stukken sneller is dan die Fast & Furious-mobiel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
John 14:13
afbeelding van John

Niet eens een setje uitlaatpijpen erbij? Flauw! :-D

Adriaan 14:51
afbeelding van Adriaan

Met een bijpassend rookmachien, ik zie hier zeker toekomst in!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws