TechArt 911 Turbo GTstreet R: kermit op anabolen

techart-gtstreet-r-01

Bij TechArt schuwen ze het extremere tuningswerk op Porsche-gerief niet. Dat bewijzen ze nog eens met de GTstreet R, een opgepompte 911 Turbo S met actieve aerodynamica en 720 pk onder de kap.

Laat het maar aan 9FF en TechArt over om je 911 naar een compleet nieuw niveau te tillen. Dat die tuners niet stil zitten wordt duidelijk met deze GTstreet R. Want lepelden ze vroeger wel eens een bodykit op de carrosserie die er vooral bruut uitzag, dan zou het hier daadwerkelijk stukken meer downforce in de bochten moeten geven. Achterop een spoiler die in Performance modus automatisch 15 graden kantelt om een optimale luchtstroom te garanderen, rondom dan weer een overvloed aan koolstofvezel.

Onderhuids kan je dan weer verschillende monsters maken van je 911. Zo is er een upgrade naar 600 pk of 640 pk. Met die laatste upgrade doe je de sprint naar de honderd in amper 2.7 seconden. Begin volgend jaar lanceert TechArt ook nog een kit met 720 pk. De Russische dragracevideo's hebben weer enkele nieuwe hoofdrolspelers...

techart-gtstreet-r
techart-gtstreet-r
techart-gtstreet-r

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws