B&B A4 Avant is koppelbom met twee schouwpijpen achteraan

audi-a4-bb-tuning_01

Op zoek naar een koppelbom op wielen, maar zo'n Audi SQ7 wat te duur? Dan kan je best een A4 Avant aanschaffen en hem naar Duits tuningbedrijf B&B sturen. Waarom? 725 Nm... daarom.

Toegegeven, het designpakket dat B&B klaarstoomde voor de A4 Avant is niet om over naar huis te schrijven. Al is het niet enkel all show en no go, want de einddempers waar een Opel Insignia OPC jaloers op zou zijn wordt daadwerkelijk gekoppeld aan vooruitgang. Want steekt de romige 3.0 TDI onder de kap, dan pompen de Duitsers het vermogen daarvan op naar 350 pk en 725 Nm. Genoeg koppel om de aarde terug in gang te trekken. Of om in 4,5 seconden naar de honderd te sprinten. Het is maar hoe je koppel berekent.

Heb je enkel maar de 2.0 TDI leasingdeasel onder de kap, dan zorgt B&B er nog steeds voor dat het vermogen daarvan stijgt tot 250 pk en 500 Nm. Evenzeer geen onaardige cijfers natuurlijk.

 audi-a4-bb-tuning

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Koentje 11:50
afbeelding van Koentje

Ik ben zo normaal niet echt VAG-gezind maar moet zeggen dat de nieuwe A4 me wel aanspreekt. De prijs daarentegen is gewoon belachelijk om in die klasse te betalen, toch? De cijfers van deze mogen er wel wezen! Gaan met die banaan!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws