Flitsmarathon: Camera komt om het leven op A54

flitscamera-rip

Maar liefst 1,3 miljoen voertuigen werden tijdens de zevende flitsmarathon in België gecontroleerd. Mogelijks niet naar de zin van iedereen, want in Wallonië werd een mobiele flitscamera honderden meters meegesleurd door een auto. Ongeluk of opzet? De politie zoekt het alvast uit.

De dag des duivels voor hardrijders en Coyote-eigenaars, de jaarlijkse flitsmarathon van de politie. Voorbij woensdag vond de zevende editie plaats en bleef niet iedereen ongedeerd. Op de A54, een korte verbindingssnelweg tussen Brussel en Charleroi, viel een mechanische slachtoffer. Een mobiele camera moest het namelijk met zijn leven bekopen.

Hoewel de camera nog een noodsignaal uitzond waren de ordehulpdiensten te laat. Ter plaatse werd vastgesteld dat de camera 600 meter verder lag in het midden van de autostrade. Of het een ongeval dan wel een opzettelijk ongeval is hoopt de politie via de beelden op de harde schijf te vinden. Feit blijft wel dat er vluchtmisdrijf werd gepleegd na de aanrijding. Waardoor de dader zich mogelijks riskeert aan een fikse geldboete.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jelledr 10:49
afbeelding van Jelledr

Dit is afschuwelijk, niemand verdient het om zo te moeten sterven! Is meer bekend over de leeftijd want die ziet er nog vrij jong uit. Zonde! Die had nog zo veel kunnen opbrengen. Echt een groot verlies, ben er niet goed van. Veel te vroeg, ... Snik...

Jelledr 10:55
afbeelding van Jelledr

Waar kunnen we afscheid nemen en een rouwregister ondertekenen? Welke agent of politiezone laat nu een jonge mobiele camera alleen, op zo een drukke baan? Niet te begrijpen! Rust zacht klein mobieltje. Hopelijk mag je nog veel flitsen vanuit de hemel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws