Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Lancia verkopen klassieke auto's

fca-reloaded-by-creators-2018_02

Nou nou, berg die flauwe moppen al maar op, ze verkopen heus ook moderne auto's tegenwoordig. Zijn die echter je ding niet? Dan kan je voortaan bij de Italiaanse merken terecht bij Reloaded by Creators, een nieuwe afdeling van de merken dat gerestaureerde klassiekers gaat verkopen.

Fiat Chrysler Automobiles begrijpt maar al te goed dat er geld valt te verdienen met klassieker. Want merken zoals Fiat, Alfa Romeo en Lancia hebben oldtimers die gerust enkele honderdduizenden euro's waard zijn. Waardoor het dringend tijd was voor Reloaded by Creators (RbC), een restauratie-afdeling van FCA die je pico bello klassiekers gaat verkopen met de duim omhoog van de originele merken en het nodige papierwerk.

fca-reloaded-by-creators-2018

Daarvoor zal de afdeling met de hand modellen vinden van Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth en die dan verder met de hand perfectioneren tot concours-staat. Momenteel heeft RbC alvast vijf auto's in de etalage staan. Om je idee te geven, daartussen staat gerief zoals een Fiat 124 uit 1981, een Alfa Romeo SZ en een Lancia Appia Coupé uit 1959. Het is wat anders dan een klassieker ergens uit een schuur te moeten halen om hem dan helemaal op te poetsen...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws