Honda punt HR-V bij in Japan

honda-hr-v-facelift-jdm

In thuisland Japan brengt Honda al sinds 2013 de Vezel aan de man, waardoor het dringend tijd is voor een facelift. En die Vezel, die kennen we in onze contreien als de HR-V, waardoor een opgefriste versie daarvan niet lang uit kan blijven.

Een gevalletje 'onbekend maakt onbemind', de Honda HR-V, want de compacte crossover - genre Renault Captur - heeft heus zijn kwaliteiten. Alleen geraakt de grote massa niet tot bij de Honda-dealers. Al valt dat misschien deels te verklaren door het ontbreken van een uitgebreid dealernetwerk...

Enfin, terug naar de HR-V, die heeft in thuisland Japan - waar 'ie Vezel heet - een facelift gehad. Waardoor HR-V wat de looks van de nieuwe Civic over neemt. Stoerdere koplampen, aangepaste bumper, dat soort werk. In Japan heeft de Vezel alvast een hybride-uitvoering, die de gekende 1.5 benzine van 130 pk koppelt aan een 30 pk sterke elektromotor. Of die Hybrid met de facelift ook de oversteek naar Europa maakt, daarvoor zullen we moeten wachten op de 'officiële' facelift van de HR-V.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws