Officieel: Maserati Ghibli GranLusso (2017)

maserati-ghibli-granlusso-facelift_01

De Italiaanse tak van FCA is druk bezig geweest. Want niet enkel de Ferrari Portofino is een nieuwigheid voor vandaag, ook de Ghibli wordt in het nieuw gestoken. Waardoor hij door het leven mag gaan als Ghibli GranLusso.

Een facelift waarbij niet geraakt wordt aan de naam, het is een uitzondering aan het worden. Deze facelift voor de Ghibli ontsnapt eveneens niet aan de nieuwe hype in autoland. Waardoor je het voortaan moet hebben over de Ghibli GranLusso. Te weten; de Quattroporte facelift hetzelfde trucje en kan je tegenwoordig bestellen als GranLusso en GranSport. Waarbij het éne meer de focus op comfort (luxe) legt en de andere op sportiviteit.

Nu goed, terug naar die Ghibli GranLusso. Die moet het vooral hebben van uiterlijke nieuwigheden. Subtiel nieuw bumperwerk, hertekende grille en koplampen met herwerkte led-signatuur. Uitermate subtiel dus. Onderhuids blijven de V6-motoren voor de oomph zorgen. Zowel in diesel als benzinevorm. Het 'Advanced Driver Assist Systems'-luik, Maserati's paraplunaam voor de veiligheidsystemen krijgt er een semi-autonome technologie bij. Het autosalon van Chengdu (China) werd uitgekozen om deze opgefriste Ghibli te onthullen.

maserati-ghibli-granlusso-facelift

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws