Feestbus: Mercedes Sprinter Minibus 10 Year Edition

mercedes-travel-65-10-year-edition_01

Om te vieren dat de de Sprinter Travel 65 al tien jaar mensen vervoerd hebben ze bij Mercedes besloten een tot 50 stuks gelimiteerde oplage te bouwen. Die heet de 10 Year Edition en laat reisbegeleiders bij de Blauwe Reisduif en Vetters-Luxetours nu a kwijlen.

Speciale edities van passagierswagens, dat is niet nieuw. Van toeristenbusjes echter, die zijn we nog niet meteen tegengekomen. Bij Mercedes is de Sprinter Travel 65 al sinds 2007 mensen aan het vervoeren waardoor een 10 Year Edition zich aandient. Gelimiteerd tot 50 stuks en met maximaal 18 zitplaatsen. Tast je nog wat dieper in de buidel, dan krijg je zelfs nog een koelkast aan boord.

Hoe je trouwens de feestbus kan herkennen? Mercedes spuit de Sprinter Travel 65 10 Year Edition in een grijs kleurtje met aluminium accenten op de flank of in een wit kleurtje met stalen accenten op de flank. Voor dat een tourbedrijf beslist er eigen stickers over te hangen natuurlijk. Binnenin installeert Mercedes iets bredere stoelen dan normaal (voor extra comfort) met oranje of blauwe accenten. De chauffeur, die krijgt een lederen stuur en een achteruitkijkcamera. Het mag wat zijn dus.

mercedes-travel-65-10-year-edition_01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws