Appelsienen! BMW X1 Orange Edition voor Nederland

bmw-x1-orange-edition_2

Nee, geen 1 april-grap. BMW lanceert een speciale reeks van de X1 in Nederland, om te vieren dat ze daar hun eerste model aan het bouwen zijn. In het worteltjesoranje, natuurlijk, want Oranje Boven.

BMW neemt een stukje van de productiefaciliteit van VDL Nedcar in het Nederlandse Born in gebruik voor de X1. Natuurlijk kijken ze bij BMW al langer naar die productiefaciliteit net over de Belgische grens, want Mini produceert er al veel langer modellen.

De extra productiecapaciteit komt er omdat er best veel vraag is naar de BMW X1. Als basis voor deze Orange Edition is gekozen voor de X1 xDrive20i Model xLine. 18 inch velgen, zilveren bodembescherming, Dakotazwarte lederen zetels en een sportstuur, dat zijn de belangrijkste kenmerken. Voor de gelegenheid biedt BMW daar zonder meerprijs nog Sunset Orange als metaallak voor je carrosserie bij aan. Ook het High Executive-pakket met Head-Up Display, Navi Plus en elektrisch openende achterklep zit daarbij. BMW nam de rekenmachine erbij, en kwam tot een voordeel van 6.000 euro voor de Nederlandse klant. In België vind je de appelsienkleur voorlopig nog gewoon in de optielijst.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws