Man met snor toont nieuwe Mercedes A-Klasse

mercedes-a-class-teaser-zetsche_01

Die man met snor is natuurlijk niemand minder dan Dieter Zetsche, opperhoofd van Daimler. Op zijn LinkedIn-pagina plaagde hij met een selfie van hem en de nieuwe generatie A-Klasse die in 2018 ten tonele moet verschijnen.

Gebruiken de meeste automerken sociale media genre Facebook, Twitter of Instagram om stukjes informatie te onthullen, dan zwiert Mercedes deze keer een tidbit de wijde wereld in via LinkedIn. Je weet wel, dat bedrijvennetwerk dat je vader ooit eens heeft gebruikt. De ideale plaats natuurlijk om een selfie te plaatsen samen met het product dat het jongste publiek aan trekt. Nog even over die selfie, Mercedes vergeet wel even dat het eigenlijk een foto plaatste van Zetsche die een selfie neemt met de A. Dus niet eens een échte selfie.

Enfin, Zetsche staat er alvast fier naast een stevig afgeplakte A-Klasse. Het eerste product van een stevige expansie in 2018, want Mercedes plant maar liefst 8 derivaten te maken van de compacte hatchback. Deze generatie waren dat er alvast drie. Te zeggen; A-Klasse, CLA-Klasse en GLA-Klasse. De nieuwe - vierde generatie - A-Klasse zal de komst van een sedan zien - waarbij CLA door het leven zal gaan als vierdeurscoupé (we weten het) - en mogelijks ook compacte coupé. De rest? Koffiedik kijken. Al lijkt - nog - een crossover boven de GLA ons niet uitgesloten.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws