BMW plaagt met eerste plaat 8 Reeks Coupé

bmw-8-reeks-teaser

De jongens uit München zijn vandaag in volle paraatheid, want na alle details over een opgefriste 1 Reeks, 2 Reeks en het lanceren van nieuwe instapmotoren voor de 5 Reeks, komt het merk nu ook nog naar buiten met een eerste silhouet van de op til staande 8 Reeks. Moet de Mercedes S Coupé al schrik krijgen?

Lang in de maak, al even lang in de geruchtentrommel en nu eindelijk in de openbaarheid; BMW komt in 2018 met een 8 Reeks Coupé. Een spirituele opvolger van het gelijknamig model uit de jaren 90 en vooral een antwoord op de Mercedes S-Klasse Coupé die momenteel wat het alleenrecht heeft in z'n segment.

De 8 Reeks Coupé zal eerst als ontwerpstudie verschijnen op Concorso d’Eleganza Villa d’Este, het Italiaans automobiel feestje eind deze maand zeg maar. Waardoor we niet al te lang meer hoeven te wachten (lees: na een jaartje of twintig mag dat wel). Bekijken we het silhouet op de afbeelding, dan bemerken we een krachtige schouderlijn, vrij hoekige derrière en een cabine die mooi in het midden staat. Puren we elke druppel informatie uit het bericht, dan kunnen we er van uit gaan dat, sinds ze spreken over een 8 Coupé, er ook nog een cabrio komt. En een vierdeurs... en een SUV... en...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
zanger Blanche 23:48
afbeelding van zanger Blanche

We zien niet veel, maar van wat we kunnen zien, kunnen we afleiden dat de 8 een bloedmooie lijn gaat krijgen. Ik ben benieuwd..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws