Officieel: Mercedes E-Klasse Cabrio (2017)

mercedes-e-klasse-cabrio-2017_01

Na de S en de C mag nu ook de E het dak eraf nemen. Waardoor Mercedes haar cabriogamma terug compleet is. Geen zin in een E-Klasse Coupé? Dan zal je je gading bij deze dakloze variant moeten vinden.

Het is te zeggen, Mercedes heeft dus ook een C-Klasse cabrio en S-Klasse Cabrio én een SLC, SL en Mercedes-AMG GT Roadster. Om maar een idee te geven van het cabrio-aanbod bij Mercedes. Daar komt nu ook nog deze E-Klasse Cabrio bij, de dakloze variant van - jawel - de E-Klasse Coupé. Waardoor er zich geen verrassingen verschuilen onder het stoffen dakje, want dakloos broertje neemt zowat alle componenten over van de gesloten broer in de familie.

mercedes-e-klasse-cabrio-2017

Daardoor de herkenbare Mercedes-styling en dimensies die zich mooi tussen C cabrio en S cabrio laten vallen. Het stoffen dakje kan je uitrusten in vier kleuren; donkerblauw, donkerbruin, donkerrood en donkerzwart. Nu ja, zwart dus. Tot 50 km/u per uur kan je jouw gekozen kleurtje laten verdwijnen in de koffer van de E. Twintig seconden heeft de mechaniek daarvoor nodig.

mercedes-e-klasse-cabrio-2017

Het plethora aan technische snufjes van de E zijn ook beschikbaar op de cabrio. Denk aan het digitale scherm, de bijna autonome rij-assistent en standaard led-koplampen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws