Mercedes V-Klasse Marco Polo Horizon is luxueuzer dan je woonst

mercedes-v-marco-polo-horizon_03

Met plaats voor zeven en comfortabele slaapplaats voor vijf is de V-Klasse Marco Polo een paleis op wielen om al je ontdekkingsdromen te realiseren. Jep, stiekem zijn we op de redactie fan van kampeerbusjes.

Een mobilhome, daar zeggen we gezien zijn robuuste afmetingen en trage tijden nee tegen. Maar een V-Klasse met 190 pk, vierwielaandrijving en slaapplaats voor vijf, daar krijgen we het dan weer wel warm van. Zeker omdat deze Horizon alle luxe van de V weet te verzoenen met ontdekkingscomfort. Kijk maar eens naar het kofferbed (door het plooien van de stoelen) met een maat van 1.93 meter op 1.35 meter. Ruzie met je wederhelft bovenop een berg? Geen probleem, want ook op het dak kan je nog slapen in een bed met een rijkelijke afmeting van 2.05 meter op 1.13 meter.

mercedes-v-marco-polo-horizon

Graag op elkaar gepakt slapen - we veroordelen niet - dan krijg je maximaal zeven personen kwijt in deze V-Klasse. Een kleine kitchenette zorgt er dan weer voor dat je bier koud blijft tijdens de trip. Hier zouden we gewoon aan kunnen worden.

mercedes-v-marco-polo-horizon

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws