Officieel: Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC facelift (2017)

mercedes-amg-gla45-2017_01

Graag snel over het onverharde pad? Dan heeft Mercedes de GLA 45 4Matic in de rangen. Die AMG kreeg net zoals zijn reguliere GLA-broertjes een facelift. Eentje waar ze zich niet inhouden met de spijlen vooraan.

De grille mag dan wel nog maar twee spijlen hebben die vanuit het Mercedes-logo groeien, in de rest van het smoelwerk plaats Mercedes-AMG serieus wat streepjes bij de GLA 45 4MATIC facelift. Het geeft de kleine crossover alvast een stuk meer pit dan voordien. De standaard led-koplampen maken dat vooraanzicht af. Achteraan wordt de diffuser dan weer extra in de verf gezet met een chromen streepje.

mercedes-amg-gla45-2017

381 pk uit vier cilinders

De tijden dat je zes of meer cilinders nodig had om +300 pk op de weg te toveren liggen al even achter ons. De GLA AMG facelift doet nog steeds beroep op de 2-liter viercilinder met 381 pk en 475 Nm. Cijfers waarmee je de offroader in 4,4 seconden naar de honderd katapulteert. De AMG SPEEDSHIFT DCT 7-automaat kreeg vanaf verzet 3 (tot 7) kortere ratio's, waardoor de GLA wat sneller op het gaspedaal moet reageren.

mercedes-amg-gla45-2017

Wie graag extra spoilerwerk op z'n GLA AMG parkeert kan tenslotte nog voor het Yellow Night Edition-pakket gaan. Met een zwarte lakkleur en gele accenten incluis.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws