Productie BMW M4 GTS zit erop, ging wel wat over gelimiteerde nummers

bmw-m4-gts-2015_01

BMW is klaar met het laatste exemplaar van de met water geïnjecteerde M4 GTS, waardoor alle 700 exemplaren een gelukkige eigenaar hebben gevonden. Al spreken sommige bronnen dat de Duitsers er stiekem 830 hebben gebouwd... de stoute rakkers.

Het is geen nieuwigheid; autobouwers die meer exemplaren bouwen van hun gelimiteerde exemplaren dan dat ze daadwerkelijk communiceren. Logisch ook, want naast de auto's voor de klanten bouwt een merk ook een handjevol pre-productiestuks, pers- en demowagens.

Volgens enkele threads op Bimmerboard zou BMW echter in totaal 803 'klanten M4's GTS' hebben gebouwd. Een stuk meer dan de vooropgestelde 700 gelimiteerde stuks. Samen met pre-productie en persgerief zou het totaal trouwens op 830 stuks komen.

Genoeg voor sommigen om 'heiligschennis' te roepen. Laat ons echter eerlijk zijn, zelfs met een productie van 1.000 exemplaren zou de restwaarde van deze 500 pk sterke M4 niet in gedrang komen. Zeker omdat er maar 278 Europese exemplaren vallen te vinden met het stuur aan de linkerkant.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws