Audi moet productie stilleggen door vloedregen

audi-necker

In de Audi-fabriek in Vorst kon de productie gelukkig door gaan, maar in de Neckarsulm-fabriek in het zuidwesten van Duitsland hadden ze niet zo veel geluk. Want door de vloedregen moest de productie van de A4, A5, A6, A7, A8, RS 6 en R8 stil worden gelegd. Toch een grote hap van het Audi-gamma.

Of je moet gisteren boven de wolken hebben geleefd, anders was het wel meer dan duidelijk dat een groot deel van West-Europa serieus wat regen moest slikken. Blanco straten waren daarbij geen uitzondering en ook Audi proeft de gevolgen van die miljoenen tonnen aan water dat uit de wolken viel. Het moest door de overstromingen de productie in de Neckarsulm-fabriek stilleggen in het zuidwesten van Duitsland.

Eén van de belangrijkste fabrieken die het merk met de vier ringen in haar bezit heeft, want van de band rollen de A4, A5, A6, A7, A8, RS 6 en R8. Kortom; de grote kluif van de line-up. De fabriek is gebouwd vlak naast de Neckar-rivier. Die stroomde over waardoor delen van de fabriek onder water liepen maandagmorgen. De productie zou vandaag alvast terug van start zijn gegaan.

 audi-necker

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws