Zo dik kan je de BMW M2 maken

bmw-m2-m-peformance_01

Eind vorig jaar stonden de stukjes nog wat conceptueel te blinken op de SEMA-tuningbeurs, vanaf maart kan je ze bestellen voor je eigen exemplaar. Waar we het over hebben? De M Performance-onderdelen voor de BMW M2.

Toegegeven, elke Autofan loopt meteen te kwijlen als hij het stickerspel op deze M2 ziet. Laat ons echter eerlijk zijn, in realiteit wil je er zo niet in gezien worden. Laat ons dus even focussen op het andere lekkers dat M prepareerde om nog wat meer centen uit je buidel te slaan. Zo is er een bodykit die zich laat tonen door een koolstofvezel lip aan de voorbumper en de zijschorten en een al even hard uit koolstofvezel vervaardigde diffusor achteraan.

Nood aan nog meer carbon? Geen probleem, ook de spiegelkapjes, niertjes in de grille en spoiler achteraan kunnen in het goedje uitgerust worden. In het interieur krijg je de beschikking over twee stuurtjes. Het éne is dik met alcantara en een blauwe lijn op twaalf uur. Het andere is zo mogelijk nog dikker en pakt uit met een race display. Specifieke matjes en deurlijsten horen uiteraard ook tot de mogelijkheden.

bmw-m2-m-peformance

Mechanisch kan je gaan voor een nieuw uitlaatsysteem dat bestuurd wordt via bluetooth en luider moet klinken, een herwerkte ophanging met de mogelijkheid tot aanpassen van veren en dempers en tenslotte bijtgragere remblokken.

bmw-m2-m-peformance

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws