Officieel: Hyundai Sante Fe facelift (2015)

hyundai-santa-fe-facelift-2015_02

Omdat ze bij Hyundai allergisch zijn aan ouderdom krijgt de nog niet eens zo oude Sante Fe een facelift om weer helemaal in tred te lopen met de andere jongens van de Zuid-Koreaanse familie. Nieuwe veiligheidsnufjes kunnen daarbij niet ontbreken.

Het lijkt erop dat de Sante Fe een beetje jaloers was op de facelift van de i40 en de gloednieuwe Tucson. Na een bezoek bij de plastische chirurg krijg je dan ook een soort van best of van beide rakkers. Zo prijkt er anno 2015 een grille op de Sante Fe met minder zware lamellen en vinden de led-lichten van de i40 hun weg naar de SUV vlak boven de mistlichten. Verder wordt er aan voor- en achterbumper getrokken en vallen er nieuwe lichten op te merken. Typisch faceliftgedrag dus.

 hyundai-santa-fe-facelift-2015

De cabine profiteert dan weer van subtiele designveranderingen en nieuwe materialen. Hyundai vond het trouwens tijd om een gros nieuwe veiligheidsopties aan te bieden op haar grootste SUV. Zo is er een noodrem, adaptieve cruise-control, dodehoekwaarschuwing, Rear-Cross Traffic Alert en een grootlichtassistent beschikbaar op de opgefriste Sante Fe.

 hyundai-santa-fe-facelift-2015

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws