Renault geeft Mégane R.S. twee nieuwe varianten

megane-renaultsport-275-cup-s

UPDATE: Enkel voor UK en Duitse markt
Om klanten op hun wenken te kunnen bedienen lanceert Renault twee nieuwe versies van de Mégane R.S. die in gelimiteerde oplage de verkoop in gaan in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. die Spreek je aan met de namen 275 Cup-S & 275 Nav en spreken elk specifiek cliënteel aan.

Na de reguliere Mégane R.S., Trophy en Trophy-R breidt Renault de familie nu uit met de 275 Cup-S en de 275 Nav. Beide varianten doen beroep op dezelfde 2.0-liter viercilinder met drukvoeding en 275 pk vanuit de Trophy-R. Daarna vertellen ze allebei hun eigen verhaal.

Zo stelt de Cup-S zich op als een meer betaalbare variant van die extreme Trohpy-R. Het Cup-chassis is daarbij standaard, de öhlins dempers, Akrapovic uitlaatlijn en Michelin Cup-banden kan je optioneel aanvinken. Daardoor kan je dus zelf kiezen wat je juist nodig hebt op je Mégane R.S..

Luxe R.S.

De 275 Nav spits zich vooral toe op klanten die hun Mégane R.S. elke dag willen inzetten. Zo krijg je het standaard sport-chassis (Cup-chassis blijft optioneel) en 18-duims velgen. Standaarduitrusting is daarbij rijkelijk; met automatisch lichten en ruitenwissers, dual zone airco, parkeersensoren met camera, getinte ramen, een 4x35W geluidssysteem, R-Link2 en een navigatie met verkeersupdates.

UPDATE

Beide varianten zullen als beperkte oplage de verkoop ingaan in de UK en Duitsland, dat wist Renault België ons te zeggen. Al houdt niemand je tegen om eens bij de buren te gaan shoppen...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws