McLaren 650S Spider Nürburgring 24H Edition: Beter laat dan nooit

mclaren-650s-24unurn-edition_01

Vorig jaar stuurde Kevin Estre een McLaren 12 GT3 het snelst over het Nürburgring-circuit tijdens de 24u. Nu komen de Britten naar buiten met een speciale editie van de 650S om dit te vieren. Beter laat dan nooit?

Tijdens de 24u van de Nürbrurgring vorig jaar haalde teamrijder voor McLaren, Kevin Estre, de polepositie voor zijn klasse binnen met een tijd van 8 minuten en 10 seconden in de Dörr Motorsport's 12C GT3. Een rondetijd die maar liefst zes seconden lager lag dan nummertje twee.

Om die waanzinnig snelle ronde te vieren komt McLaren nu naar buiten met de 650S Spider Nürburgring 24H Edition, een in het wit getooide en vol met McLaren Special Operations-spullen besmeurde 650S. Eén van de acht gelukkige eigenaars krijgen een specifieke carbon vorspoiler, een aangepaste diffuser en side blades. Dörr Motorsport bracht dan weer de velgen en de uitlaatlijn mee naar het feestje.

mclaren-650s-24unurn-edition_01

Een speciaal modelletje dat in wezen dus eigenlijk nu ook weer niet zo speciaal is. Nu ja, Toyota lanceerde vorig jaar de Corolla Nurburgring Edition omdat het zevende werd in de 24u. Blijkbaar is elke reden dus goed voor een feestje.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws