Nieuw werk voor Top Gear crew

tg-2

Tja, Top Gear... Nergens ter wereld is een vuistslag zo besproken geweest als die van Jeremy Clarkson. Stijve houding van de BBC of niet, 650 miljoen kijkers spreken ook andere spelers aan zo blijkt.

Het is na alle geruchten nu toch officiëel. Amazon UK heeft de 3 ex-Top gear presentatoren onder de arm genomen en ze gaan dus nieuwe televisie maken. Een kleine blik op het net maakte duidelijk wie ernaar gaat kunnen kijken. Het betreft in eerste instantie alle landen waar Amazon Prime al beschikbaar is, maar Amazon wil het format zeker ook wereldwijd verkopen zodat iedereen die wil ernaar kan kijken.

De toekomst gaat dan verder nog uitmaken hoe de show nu echt zal gaan verdeeld worden maar bij aanvang zal het beperkt zijn tot de USA, de grotere Europese landen en Japan. Over België is er natuurlijk nog geen duidelijkheid maar waarschijnlijk wordt het niet zo moeilijk van de afleveringen op het web terug te vinden.

Alles wat hierover officieel gecommuniceerd is geweest door Amazon maakte trouwens gebruik van de hashtag '#Drive2Prime', of daarmee de toekomstige show ook al een naam heeft...

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Quin 09:06
afbeelding van Quin

Jammer dat het geen Netflix geworden is, al is het inderdaad wel niet te moeilijk om de eps te vinden. Benieuwd of de Stig mee mag verhuizen of Top Gear copyrighted blijft (waarschijnlijk het tweede :-))

joachim Van Belle 12:36
afbeelding van joachim Van Belle

and on that bombshell we wait for the torrents

nicodp 10:46
afbeelding van nicodp

Still, could be worse

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws