Laatste wagen die Carroll Shelby ooit bouwde geraakt niet verkocht

ford-mustang-nfs_01

Er bestaat er maar één van op de wereld en het is daarenboven nog eens de laatste wagen die Carroll Shelby ooit heeft gebouwd. Toch geraakt deze Shelby GT500 Super Snake Need For Speed Edition niet verkocht. Zonde.

Zo'n vier jaar geleden contacteerde game-uitgever Elecronic Arts wijlen Carroll Shelby om samen een auto te bouwen. Die Shelby GT500 zou dan niet alleen de cover van een Need For Speed game sieren (The Run), maar ook geveild worden waarbij de opbrengst naar de Carroll Shelby Foundation zou gaan. In 2012 overleed Shelby echter waardoor de veiling werd uitgesteld.

Tot nu, want de wagen werd op eBay te koop gezet voor 125.000 dollar. Meteen de deur uit zou je denken. Nou, niet helemaal. Want niemand, maar dan ook niemand heeft op de wagen geboden. Ook al is het de laatste wagen die Shelby ooit maakte, ook al siert hij de cover van een racegame, ook al gaat de opbrengst naar het goede doel en ook al zit er een 5.4-liter V8 met supercharger onder de kap, goed voor 750 pk.

Had je het geld, zou jij (omgerekend) 115.000 euro veil hebben voor deze unieke wagen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JanMijnBotte 09:38
afbeelding van JanMijnBotte

Och, die auto bestaat echt?
Ik dacht dat het een fantasietje was voor die vreselijke slechte film...

Yvesw 11:08
afbeelding van Yvesw

Meer nog, die in de film is een compleet fake replica met faux motor en overdreven bumpers. Dit is the real deal. In de film wordt er dus inderdaad een dikke knipoog gebracht naar het feit dat Shelby de laatste Mustang ooit heeft gemaakt voor NFS :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws