Renault Kadjar kost in België 21.950 euro

renault-kadjar-adventurer-belgian-price_3

De nieuwe middenklasse SUV van Renault kent sinds vandaag zijn Belgische prijs. Voor 21.950 euro rijd je met de basisversie buiten bij je Renault-dealer.

Maar die Renault-dealer heeft nog een hele reeks andere Kadjars in de aanbieding. De Kadjar is er met drie motorisaties en vier uitrustingsniveau's.

Onder de uitrustingsniveau's vinden we Life, Zen, Intens en Bose Edition. De eerste is er enkel met de Energy TCe 130 benzinemotor en krijgt dus de bovenstaande prijs opgekleefd. Wil je meer, dan kies je voor de Zen en daar kan je opteren voor diezelfde TCe 130 of voor de dCi met 110 pk (25.950 euro). Deze 110 pk-versie is er ook met EDC-versnellingsbak in de twee hoogste uitrustingsniveau's. Dan betaal je 2.000 euro extra bovenop de catalogusprijs.

renault-kadjar-adventurer-belgian-price

Ook bij de Intens- en Bose Edition-uitrustingsniveau's vinden we deze motoren terug. De Bose Edition dCi 130 (30.500 euro) is de enige die met vierwielaandrijving (optie, +2.000 euro) beschikbaar is. Daarmee wordt hij de enige Renault in het gamma die op alle vier de wielen wordt aangedreven.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Maes 21:25
afbeelding van Maes

Geachte,
Renault Kadjar kost in België 21.950 euro
Zijn aangegeven prijzen incl BTW ?

MVG
A. Maes

Sven 08:53
afbeelding van Sven

Dat zijn inderdaad prijzen inclusief BTW, geldig op moment van publicatie, in België.

Tops andre 15:00
afbeelding van Tops andre

Welk is de prijs van de automatic,benzine?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws