Jeep hangt er maar wat bij in Genève... letterlijk

jeep-renegade-hard-steel-concept_01

Sommige merken pakken in Genève groots uit met een hoop nieuw spul. Iets dat je niet kan zeggen van Jeep. Die hebben eigenlijk niets nieuws te tonen, dus hangen ze maar een aanhangwagen in de vorm van de Renegade achter de Renegade. Met een gigantisch aanraakscherm en neonverlichting er in. Pimp my ride iemand?

Jeep noemt het de Hard Steel concept (inderdaad, ze vinden dit een concept) en de wagen is natuurlijk een iets aangepaste Jeep Renegade Trailhawk. Een plezant karretje, maar de toegevoegde waarde van zo'n aanhangwagen die de vorm heeft van de achterkant van een Renegade ontgaat ons een beetje.

Het gigantisch scherm achterin zou een WIFI-hotspot hebben en toegang geven tot internetdiensten zoals Deezer, Tuneln, Radio Reuters, Tom Tom LIVE, Facebook en Twitter. En nu terug aan het werk om nieuwe modellen uit te vinden Jeep...

jeep-renegade-hard-steel-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
markske 11:05
afbeelding van markske

hadden ze nu nog eens gekomen met een elektrisch concept met range extender in de aanhangwagen, maar nee wat heeft dit nu met vervoer en jeep te maken, zijn ze aan t einde van hun latijn?

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws