Officieel: Skoda Fabia Combi

skoda-fabia-combi-03

Bij Skoda hadden ze nog een kleine verrassing in petto voor het salon van Parijs. Nuja, verrassing, iedereen wist dat er een Fabia Combi zat aan te komen en een Tsjechische website besloot de beelden ervan al online te gooien, zodat Skoda nu zelf uitpakt met het officiële nieuws.

De Fabia Combi borduurt natuurlijk verder op de Fabia hatchback die ze eerder deze maand lieten zien en die ook zijn première in Parijs beleeft. De Combi krijgt echter een bagageruim van 530 liter en kan die uitbreiden tot 1.395 liter. Dat is 90 liter minder dan de huidige Fabia Combi. De nieuwe Combi is dan ook 31 mm korter. Dat doen ze om wat meer bestaansreden en ruimte te creëren voor de Rapid en zijn Spaceback-variant.

skoda-fabia-combi-

Skoda biedt op de Fabia Combi een handige dubbele laadvloer aan en heeft ook een flexibel bagagevak op de optielijst staan. Ook een panoramisch dak zit bij de opties. Een Greenline komt er in 2015, die zou slechts 3,1 l/100 km verbruiken. Een elektronisch sperdifferentieel is standaard op alle versies.

skoda-fabia-combi-

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Adriaan 21:25
afbeelding van Adriaan

Een octavia met rare proporties precies.
Zijn ze nu geen concurrentie voor hun eigen rapid spaceback aan het maken?

Wim 10:21
afbeelding van Wim

Beter in proportie dan de Rapid Spacebak vind ik. 530 L is wel gigantisch voor een B-segment wagen, daar troef je sommige D-segmenters mee af(ik kijk naar u Volvo).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws