Tesla opent service center langs A12 in Aartselaar

image_1

De as Brussel-Antwerpen is een belangrijke voor wie auto's wil verkopen in Vlaanderen. Dat wisten ze bij Infiniti, begrepen ze bij Porsche en dat weet Tesla nu ook. De elektrische Amerikanen openden een servicepunt op de A12 ter hoogte van Aartselaar.

Tesla is booming business, ook in België. De verkoopscijfers blijven de hoogte in gaan en meer verkoop wil ook zeggen dat er meer onderhoud moet gebeuren. Oorspronkelijk was er het service centrum in het Brusselse Sint-Stevens-Woluwe maar om dat een groot deel van de klanten ook uit Antwerpen komt, werd besloten op zoek te gaan naar een pand in die regio.

Het kwam dan ook goed uit dat smart net hun gebouw langs de A12 in Aartselaar, in de rijrichting Brussel, verlaten had. Tesla nam de gebouwen over en vestigde er een service center. Naast deze twee service centra blijft de Brusselse Tesla Store in de Louisabuurt ook gewoon bestaan.

De opening van de derde Tesla store vindt plaats op het moment dat Tesla haar eerste Supercharger in België in gebruik neemt. Die staat gratis ter beschikking van de Tesla-rijders ter hoogte van de E19 in Nijvel-Zuid, pal tussen de Superchargers in de ons omringende landen in.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws