Het AF-eindejaarsrapport 2013

2013 autofans

Het jaar komt gestaag weer tot een einde. Tijd voor ons om te bezinnen en te klinken op de hoogtepunten van het jaar met het ongeluksgetal achteraan.

Desalniettemin was het een mooi jaar voor Autofans. Dit jaar verschenen er zo'n 2.000 artikels op de website. Van echte scoops tot reportages. Er was zelfs plaats voor de nodige racerij, van groots evenement, tot plaatselijke autocross. De hoofdmoot bleef natuurlijk het dagelijks nieuws, we hebben dan ook ons best gedaan om een zo'n breed mogelijk spectrum van nieuws aan te brengen. En tweemaal per week zwierden we een stevige rijtest jullie netvlies op.

2013 was een belangrijk jaar voor Autofans. Samen met de vijfde verjaardag van de website gingen we dit jaar een partnership aan met Belgacom als regiebureau. Het eerste, die verjaardag, vierden we samen met jullie. De samenwerking met Belgacom vierden we eerder intern. In een notendop komt het er op neer dat Autofans zijn fundamenten stevig gezet heeft in de lagen van het internet en dat we meer dan ooit over middelen beschikken om aan onze - en jullie - wensen te voldoen. Met bezoekers uit 188 landen en vier miljoen kliks op de site staan we weeral sterker. Klaar om van 2014 HET jaar te maken waarop we Autofans op de kaart zetten, zowel in België als wereldwijd.

Echter hebben we het bescheiden succes maar aan één ding te danken. Aan jullie, onze lezers. Want een website als de onze staat of valt door jullie aanwezigheid, door jullie interesses en bijdrages. Het was dan ook met groot plezier dat we dit jaar mochten schrijven voor zo'n grote groep echte Autofans (1.2 miljoen bezoekers om exact te zijn).

Geniet vanavond met vrienden/ familie en dan zien we je volgend jaar fris en monter - alhoewel dat niet bij iedereen het geval zal zijn - terug, voor een geweldig 2014 gevuld met Autofans.

Bedankt
Het Autofans.be team

O ja, er rest ons echter nog één typerend vraagje... Met welke wagen zouden jullie 2014 tegemoet willen rijden?

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Stealth 16:01
afbeelding van Stealth

Dromen mag, geef dan maar een Porsche 918 spyder ;) Alvast beste wensen aan alle autofans medewerkers en lezers.

Dequal 16:27
afbeelding van Dequal

Oeh oeh, de F-Type Coupé toch wel! Ook voor jullie een goed eindejaar en moge 2014 alle bovenstaande cijfers met gemak overtreffen!

Quin 17:57
afbeelding van Quin

In 2014 rijd ik nog een jaartje met plezier rond in m'n Giulietta :).

Beste wensen aan de redactie, heb de blog in 2013 weer met plezier gevolgd!

PoePoe 11:03
afbeelding van PoePoe

Poepoe zegt , het was goed !

Gelukkig 2014 en doe zo voort ;-)

Tom Daem 17:20
afbeelding van Tom Daem

Fijn 2014!

Ik rijd graag nog een jaar met mijn Ford Focus, maar een E of CLS in S AMG trim blijft de ultieme droom.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws