Kijken we hier naar nieuwe Subaru Forester?

subaru-forester-2018-leak_01

Volgende week zal Subaru op het autosalon van New York de nieuwe generatie Forester met de wereld delen, dat was eerder al duidelijk. De wereld lijkt echter iets sneller te draaien want twee afbeeldingen dropen al het internet op.

Of we hier 100 procent naar de nieuwe Forster aan het kijken zijn, daar durven we onze hand niet voor in het vuur steken gezien de kwaliteit van de plaatjes. Toch kan dit wel eens nummertje 5 zijn in de geschiedenis van het merk. Met een evolutionaire styling in plaats van een revolutionaire styling. Iets dat we ook al bij alle andere modellen van het merk zagen het laatste decennium. Denk maar aan de nieuwe Impreza.

subaru-forester-2018-leak

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de Forester ontiegelijk belangrijk is voor het Japanse merk, al zeker op de Amerikaanse merk. Waardoor het dom zou zijn om te hard te morellen aan een formule die werkt. Belangrijker dan de looks is misschien het feit dat de nieuwe Forester het nieuwe SGP-platform van Subaru gebruikt. Waardoor het rijgedrag duchtig onder handen is genomen. Hij zal nog steeds de vreemde eend in de C-SUV-bijt blijven, dat staat nu al vast.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
eric ilegems 08:46
afbeelding van eric ilegems

Recent een testrit gedaan met ons 5 koppig gezin in een Forester Premium 2.0 benzine ; de zaligste rijervaring ooit in 27 jaar , score 100 op 100 . De Outback rijdt iets anders en andere zitpositie ook achterin , toch een 90 / 100 voor ons .

4g63 10:24
afbeelding van 4g63

Ook nog een merk dat met sommige modellen je nog de keuze laat, ofwel kies je kleine longen en dan brand je dagelijks z'n keel open om beetje vooruit te gaan en ocharme 2 liter minder te verbruiken. Ofwel kies je een wat grotere inhoud waarbij je z'n aandrijflijn amper belast en bijv 4d toeren enkel nodig zijn om is het zotteke uit te hangen.
Mooie hoge pootjes wagens vandaag maar als k dan verbruik versus prestaties bekijk dan is zo'n 'tamme' 2 liter nog steeds niet slecht bezig.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws