De Tesla Model 3 gaat in preproductie

tesla-model-3-2017-01

Tesla zou zijn toeleveranciers geïnformeerd hebben dat ze op 20 februari beginnen met de eerste Model 3's. Deze preproducties moeten de generale repetitie worden voor de start van de productie midden 2017.

Goed nieuws dus voor de 370.000 wachtenden en lik op stuk voor alle criticasters. Toch zal het niet gemakkelijk zijn om zomaar even 370.000 wagens extra te gaan produceren. In verhouding is Tesla nog altijd een zeer kleine speler. Toch, als je de plannen van Elon's SpaceX ziet, moet dit een peulschil zijn voor Musk en zijn team. De Model 3 moet een revolutie zijn voor het merk, niet alleen qua aantallen maar ook op vlak van het publiek dat ze gaan aantrekken. Met een vooropgestelde vraagprijs van 35.000 dollar zitten ze plots in een veel grotere vijver te vissen. In 2018 willen ze dan ook aan een jaarlijkse productie van 500.000 auto's zitten. Ter vergelijking, dat is ongeveer wat Ford Genk deed op zijn piek.

Tesla Model 3 2017

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
vegazosten 11:39
afbeelding van vegazosten

Kleintjes kunnen ook groot worden!
Als we ice-brandstofmotoren links laten liggen zal het heel snel veranderen.
Het lig aan ons, samen kunnen we alles verbeteren of veranderen. Dit moest eiglk 20 jaar geleden al gebeurd zijn, helaas....we willen niet! Dan zal het vroeg of laat wel moeten.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws