Nu echt over en out voor AutoRai?

autorai

Het autosalon van onze Noorderburen, de AutoRai, hing al enkele jaren aan een zijden draadje. Dat draadje lijkt nu te worden doorgeknipt. Door tegenvallende resultaten en weinig interesse van de constructeurs.

Dat we rotverwend zijn met ons Brussels autosalon, want zelfs autolanden zoals Frankrijk en Duitsland moeten genoeg nemen met ééntje om de twee jaar. Dat was ook al een tijdlang het geval in Nederland, want hoewel de AutoRai er al sinds 1895 (!) nieuwsgierige bezoeker lokt werd de interesse van die bezoekers steeds minder. Dat had dan weer het gevolg dat automerken nog weinig zagen in het salon in Amsterdam waardoor het helemaal spaak liep.

In 2015 vond dan nog wel een editie plaats (bekijk de hoogtepunten daarvan HIER), het verhoopte succes bleef uit. Op de Nederlandse radiozender BNR wierp voorzitter Steven van Eijck gisteren de handdoek in de ring. Waardoor je in 2017 geen editie moet verwachten. Nu ja, het zal ons natuurlijk bamischijf wezen, met ons eigen autosalon in Brussel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws