Komt TVR terug?

TVR komt terug?

Komt TVR, het Britse merk met de illustere modellen van betrouwbaarheid, terug? Vaste Autofans lezer Kenny kwam vandaag volgend beeld tegen op de homepage van de constructeur.

Geen idee of dit statisch beeld al sinds 2012, het jaar waarop TVR - nogmaals - failliet ging, de webpagina van het merk siert, of dat TVR iets van plan is. De eigenaar van TVR, Nikolay Smolensky, gooide vorig jaar nog de handoek in de ring omdat het bouwen van een nieuw model niet betaalbaar zou zijn.

Het is op zen minst toch opmerkelijk dat een failliet bedrijf zo'n slogan hanteert op hun website. Misschien is het wel helemaal niets, we zijn alleszins benieuwd.

Update (5 juni, 18:00)

De website lijkt geregistreerd te zijn door een zeker mediabedrijf genaamd HomePage Media Ltd. Het is vooralsnog onduidelijk of TVR de website uit handen heeft gegeven of dat een of andere slimme jongen het domein kon pakken vlak nadat het verlopen was.

Via de Wayback Machine komen we aan de hand van de snapshots te weten dat de website ergens tussen 1 en 23 mei is veranderd naar de huidige never say never afbeelding. We verwachten van niet maar hopen van wel, dan kunnen we tenminste niet teleurgesteld zijn mocht het toch allemaal een grote hoax zijn.

Voor de geeks onder ons:
Domain name: tvr.co.uk Registrant: HomePage Media Ltd Registrant type: UK Limited Company, (Company number: 4448130) Registrant's address: Old Yafford Farm
Mill Lane
Yafford
Newport
Isle of Wight
PO30 3LH
United Kingdom

Bedankt voor de tip Kenny!

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yeelen 16:25
afbeelding van Yeelen

"Never say never"- gaan ze Justin Bieber proberen uitschakelen door hem een TVR cadeau te geven?

Yvesw 16:47
afbeelding van Yvesw

Reactie van de dag gaat naar... ;-)

Wim 18:12
afbeelding van Wim

idd, goed plan

Grunt 09:52
afbeelding van Grunt

De update van de website dateert van 23 mei, dus erg recent. Er is inderdaad iets op handen: Smolenski heeft TVR terug verkocht aan een Britse onderneming.
http://www.autocar.co.uk/car-news/scoop/tvr-sold-back-britain

Fingers crossed, ik hoop dat ze iets relatief betaalbaar uit hun mouw gaan schudden...

Yvesw 10:45
afbeelding van Yvesw

Klop inderdaad Grunt, wij wachten op een "officieel" bericht. Blijkbaar komen ze met een compleet nieuw model & motor (geruchtenmolen).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws