WTF-monday: Rolls-Royce SUV op XC40-basis [Render]

rolls-royce-c-suv-render-fun

Weet je nog de rakker die busjes in elkaar knutselde van merken die er geen verkopen? Wel, hij is terug. En deze keer bedacht hij hoe een Rolls-Royce voor het volk er uit zou zien... ongeveer.

Gerief van Rolls-Royce stroomt over van de luxe. Niet moeilijk natuurlijk met voertuigen die vaak langer zijn dan je eigen voorgevel breed is. Het zou dus een uitdaging zijn om de Rolls-luxe in de verpakking van een compacte SUV te krijgen. Nee, dan hebben we het niet over een Bentayga-rivaal.

Eerder over hét SUV-segment bij uitstek, dat van de C-SUV's. Een segment waar Tiguan en co de plak zwaaien. Russisch beeldkunstenaar Aksyonov Nikita bedacht alvast zo'n Rolls-Royce voor mensen met beperkte parkeermogelijkheden. Al nam hij daarvoor stiekem de Volvo XC40 als basis. Niet geheel onaardig, toch?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Cédric 01:06
afbeelding van Cédric

Dit, maar dan volledig zelfrijdend. Met enkel een achterbank met 2 heerlijke fauteuils zoals in een Rolls. Vooraan in de auto, op de plaats van het dashboard 1 groot tv-scherm, en natuurlijk een zalig soundsystem. De 2 fauteuils kunnen volledig platgelegd worden tot een comfortabel bed voor nachtelijke langeafstandsreizen doorheen Europa.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws