Zeldzame rode zeecontainer kost 229.000 euro

mercedes-g-rode-cabrio-2dehands_02

Een knalrode tweedehandse V8-zeecontainer zonder dak waarvan er maar twaalf werden gebouwd? Dat is dan 229.000 euro graag. Geinig tweedehandsje, deze G 55 AMG Cabrio. Of je dat geld er ook voor neer wil leggen?

Het einde van de G-Klasse komt met rasse schreden in zicht. Je kan er zelfs geen meer configureren op de website van het merk met de ster, waardoor Mercedes naar alle waarschijnlijkheid nog haar stock aan het uitverkopen is. Heb je geen zin in een saaie grijze stockcontainer, dan hebben we een zoekertje voor je om duimen en vingers af te likken. Of hoe klinkt een G 55 AMG uit 2003 je? Niet speciaal? Oké dan, wat extra info; knalrood, zonder dak en een V8 voorin met unieke compressor goed voor 540 pk en 720 Nm. Het ziet er dus niet alleen uit als de brandweer, het gaat ook als de brandweer.

mercedes-g-rode-cabrio-2dehands_02

Volgens de aanbieder zijn er maar 12 stuks ooit gebouwd van deze uitvoering (gezien de rare kleur) waarschijnlijk niet eens gelogen. De vraagprijs van 229.000 euro, dat lijkt ons dan toch weer wat overdreven. Wat op het einde van de dag is dit een 14 jaar oude rode container met 43.000 kilometer. Een soort wagen waar je in Duitsland meestal nog geen 50K voor neer moet leggen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws