Opel Adam is ultieme wagen tegen hongerige pompoenen... of zoiets

opel-halloween-298332

We weten niet wat voor pompoensoep ze gedronken hebben bij Opel maar dat er schnaps inzat is overduidelijk. Het Duitse merk stuurde namelijk net een Halloween-geïnspireerd persbericht de deur uit dat ons enkel maar met vragen laat zitten.

Toegegeven, Opel maakt het ons deze keer wel gemakkelijk, want we moeten zelf amper tekst verzinnen. Gewoon het persbericht deels kopiëren zorgt al voor genoeg vraagtekens bij de foto, bij deze:

"Wie kan hem weerstaan? Terwijl de ene Halloweenpompoen nog steeds probeert de Opel ADAM in een hinderlaag te lokken, is de andere er door schade en schande al achter gekomen dat de ADAM meer is dan een eenvoudige snack. Een Opel ADAM is geen gemakkelijke prooi, integendeel: de succesvolle, stijlvolle en snelle lifestyle mini van Opel verandert de pompoen met enig leedvermaak in een tandeloze tijger. Wanneer de pompoen uiteindelijk zijn greep moet lossen, kan hij niemand nog angst aanjagen en zit er niets anders op dan te kijken hoe de snelle stijlkampioen verdwijnt in de nacht ... Happy Halloween!"

Tja, Halloween, het doet blijkbaar wat met een mens...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws