#Dieselgate nu ook als... Halloweenpak?!

dieselgate-kostuum-halloween_01

Nog geen idee wat je op 31 oktober gaat aandoen tijdens Halloween? Wat dacht je van een kostuum dat geïnspireerd is op Dieselgate?

Een jaarlijkse hoogmis in Noord-Amerika, Canada en het Verenigd Koninkrijk, Halloween. In België begint het feest op de vooravond van Allerheiligen ook aan populariteit te winnen. Wil je echt de blits maken tussen schaars geklede vampieren en onthoofde zombies? Dan kan je best voor een Dieselgatekostuum gaan.

Kostuumsite Halloweencostumes.com spreekt zelfs van één van de beste outfits dit jaar om aandacht te krijgen.

dieselgate-kostuum-halloween

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
RON 11:08
afbeelding van RON

Het klinkt allemaal grappig, maar het is eigenlijk bittere ernst!

Je gaat binnenkort allemaal in "Little Belgium" suikertaks betalen op frisdrank e.a. omdat het slecht is voor je gezondheid.
Hoeveel kankergevallen zijn er reeds veroorzaakt door je te laten vergiftigen door de "sjoemelsoftware" van VW, Audi, Skoda en Seat? De volledige studie zal waarschijnlijk binnen 15 jaar gekend zijn. Velen van ons ... en ook jouw kinderen, zullen het echter niet meer meemaken.
Durf jezelf de vraag te stellen of je in staat bent om je eigen kinderen te vergifitigen met winstbejag als doel!
Volksgezondheid .. Maggie, PLEASE, DO YOU READ ME?
Mosterdgas WWI was decadent maar dit overstijgt alles!

Kom zeveraars , NO PROBLEM! We fietsen naar het werk langs de wegen met NOx dan komt het gezwel binnen 10 jaar zeker diep genesteld in onze longen... !

Adriaan 14:01
afbeelding van Adriaan

De selectieve verontwaardiging vind ik nog grappiger dan heel het "sjoemelsoftware" schandaal. Iedereen wist/weet al lang dat diesel niet gezond was, maar door de blinde focus op co2, en de al maar strenger wordende co2 normen, was het gewoon te verwachten dat er een fabrikant door de mand ging vallen. Van alle gassen en stoffen die uit een uitlaat komen is co2 nu ook een van de makkelijkste om aan te pakken, al de rest is nu net wat je niet in de lucht wilt hebben. Plant een paar bomen bij, en je kan co2 uit de lucht halen...
De geloofwaardigheid van volkswagen als kwaliteitsvol duits merk was bij mij toch al lang weg. Ik verwacht gewoon dat de komende maanden de rest ook wel zal vallen... Maar de belachelijke reactie van de politiek hierop, sorry, maar dit raakt de grenzen van een doordeweekse tv soap. Opeens gaan projecten zoals de lange wapper en uplace herzien moeten worden, want de uitstoot normen die gebruikt werden in het studie model blijken niet te kloppen, maar nee, how wacht, bij uplace blijkt er dan toch met correcte uitstoot normen gewerkt te zijn. Mijn vraag naar minister Weyts is dan als volgt: als je toch al wist dat er afwijkende uitstoten waren, anders zouden die niet gebruikt zijn bij het uplace rapport, waarom reageren politiekers dan zo massaal verontwaardigd dat er gesjoemeld zou zijn?
Bron: http://www.standaard.be/cnt/dmf20150930_01894661

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws