Australische politie 'vangt boeven' met Audi RS 4 Avant

audi-rs4-politiewagen_01

Omdat zo'n UTE uiteindelijk niet zo heel achterbankvriendelijk is rolt de Australische politie de komende 12 maanden rond in een Audi RS 4 Avant. Niet toevallig een geliefde vluchtautokeuze bij kriminelen. Vuur met vuur bestrijden heet dat dan.

In Italië moeten ze het voortaan misschien met een Seat Leon doen, de Australische politie krijgt leuker gerief uit de VAG-stal. De politie van New South Wales krijgt de komende 12 maanden namelijk de beschikking over een Audi RS 4 Avant. Met genoeg plaats in de koffer om een klein arsenaal aan wapens kwijt te geraken, een achterbank waarop je minstens drie boeven kan douwen en een 4.2-liter atmosferische V8 met 450 pk in het vooronder.

Boeven vangen zit er echter niet in, want net zoals met zoveel van die performante politiewagens zal deze RS 4 dienst doen als promotiewagen bij evenementen met jongeren. Kinderen lokken met leuk speelgoed, daar komt het zowat op neer. Spijtig, want deze RS 4 Avant zou veel kriminelen doen terugkeren op hun stappen...

audi-rs4-politiewagen

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws