Vraag: Leder of stof?

vraag-leder-stof_01

Het juist zitmeubilair is één van de belangrijkste elementen van een wagen. Buiten de vorm valt er ook veelal verschillende stofjes te kiezen om over die stoeltjes te draperen. Wat hangt er in jouw wagen, leder of stof?

Er is iets visueel knap aan lederen stoeltjes, echter zit het stoffen equivalent meestal veel knusser en warmer. Je slaapt tenslotte toch ook niet in een lederen bed? Daartegenover staat dan weer dat leder zich gemakkelijk laat afwassen. Handig als je klein grut op de achterbank besluit om zijn Fristi uit te gieten. Daarom willen we wel eens weten:

Wat hangt er op jullie autostoelen?
Uit overtuiging, of had je geen keuze?

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
bartelskie 13:16
afbeelding van bartelskie

Mijn beide wagens hebben zwart leder. Het zat erop bij aankoop en ik zou het nooit meer willen missen. Noch Noordzee- of zandbakzand, fristi, river-cola, fanta, 7-up, plopkoeken noch overgeefsel zijn een waardige tegenstander voor deze koeienhuiden. Makkelijk te kuisen, zien er goed uit en zitten voortreffelijk.
In de zomer heet aan de billen en in de winter koel aan de poep.

fab 15:56
afbeelding van fab

Ik heb voor stof gekozen, uiterlijk vind ik het nergens op lijken maar het zit knus en het drukte de aankoopprijs waardoor een M-pakket wel weer kon.

anon 20:35
afbeelding van anon

Namaak leer hier. 500 ipv 2000 euro en toch de meeste voordelen van leer. Stof vind ik gewoon onhygiënisch.

Adriaan 21:13
afbeelding van Adriaan

Ik heb ook namaakleer van bmw, en gisteren voor het eerst ondekt dat er een gigantische barst in zit door slijtage, en dat na amper 2 jaar :s
Ben er serieus in teleurgesteld. De volgende zal dan toch maar het echte spul worden.

Stealth 10:14
afbeelding van Stealth

Grijs leder in ene wagen, zwarte stof in andere. Voordelen leder ja, gemakkelijker te reinigen en er kruipt minder stof in, in de winter met zetelverwarming aangenaam. Nadeel leder, plakkerig bij heel warme temperaturen. Misschien is dat beter met verluchte lederen zetels. Ik vind leder ok, maar geen must.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws