Brit haalde zaterdag zijn Porsche 918 Spyder en Ferrari LaFerrari op met zijn McLaren P1

paul-bailey-supercar-trinity_01

De Britste zakenman Paul Bailey kan sinds het voorbije weekend zeggen dat hij de heilige SupercarDrievuldigheid in zijn garage heeft staan. Want de man ging zijn gloednieuwe Ferrari LaFerrari en Porsche 918 Spyder zaterdag oppikken in zijn... McLaren P1. Het leven kan soms niet eerlijk zijn.

Natuurlijk kon hij het niet alleen, dus zijn vrouw en een goede vriend waren maar al te vriendelijk om een handje te helpen. Bailey reed naar huis in de LaFerrari, zijn vrouw in de P1 en de vriend in de 918 Spyder. De wagens, die vinden een onderkomen in zijn garage waar al zo'n dertigtal supercars geparkeerd staan. Al zullen ze er geen stof vergaren. Bailey deelt graag met auto-enthousiastelingen.

Zo werkt hij samen met Supercar Driver, een raceclub waar hij eerder al geld inzamelde door mensen te laten meerijden in zijn P1. Welke van de drie nu de beste is, dat kan hij nu nog niet zeggen. 'I will be able to better comment when I have driven them back to back on the race track', aldus Bailey. Geef toe, je bent nu net als ons een beetje jaloers op de multimiljardair die zijn geld vergaarde door zijn communicatiebedrijf te verkopen.

paul bailey supercar trinity 01
paul bailey supercar trinity 01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws