Koop een Buick of GMC en krijg je geld terug als het sneeuwt op kerstmis [Amerika]

buick-dealer-kerstmis

Een vuistregel voor elke zelfstandige; 'doe nooit een actie met parameters die je niet zelf in de hand hebt'. Een Buick- en GMC-dealer in Chicago betaalt je wagen terug als er meer dan 15 centimeter sneeuw valt op kerstdag. Het moet maar eens gebeuren.

In de Verenigde Staten is het vandaag Black Friday, de dag na Thanksgiving en een dag waarop er massaal koopjes zijn te scoren. Een autodealer uit Chicago gaat wel heel ver. Zo belooft hij het volledige bedrag van je wagen terug te storten als je vandaag of morgen een Buick of GMC bij hem koopt en het op kerstdag stevig sneeuwt.

Nu, de kans is zeer klein dat dit gebeurt, want de meeste sneeuw die er sinds 1958 is gevallen in Chicago was zo'n 6 centimeter. Om je geld terug te krijgen moet er maar liefst 15 centimeter vallen. Al is er natuurlijk altijd een maar, want dingen zoals het weer heb je nooit in de hand. Daarenboven lijkt het ons niet ondenkbaar - Amerika blijft Amerika - dat iemand de man zal aanklagen als er daadwerkelijk ergens in de wereld 15 centimeter sneeuw valt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws