MITSUBISHI eX Concept is strakgelijnde crossover die het merk nodig heeft

mitsubishi-ex-concept-2015_01

Vergeet even de 'nieuwe generatie elektrische aandrijving' die deze eX vooruit helpt, want de Japanse concept crossover heeft een design dat wel eens potten kan breken in het segment.

Ga je shoppen in het kleinere crossover segment en ben je op zoek naar een expressief design, dan kom je al snel uit op de Hyundai Tucson en de Mazda CX-3. Bij Mitsubishi hebben ze de ASX in het gamma staan. Op zich niets mis met het 5 jaar oude model, maar er begint wat sleet op het design te komen.

Maak echter kennis met deze eX electric crossover, een concept die Mitsubishi zal neerpoten op het autosalon van Tokio later deze maand en uitpakt met een nieuwe generatie EV-, autonoom- en veiligheidstechnologie.

mitsubishi-ex-concept-2015

Dynamic Shield

Visueel pakt de eX alvast uit met knappe lijnen en strakke details. Zo krijg je vooraan het - nieuwe familiegezicht van Mitsubishi - Dynamic Shield dat zich laat omgeven door toegeknepen koplampen en een cluster LED-lichten aan de buitenkanten. Kijken we vanaf de zijkant dan valt het dalende daklijn op en de glazige C-stijl. Achteraan zowat hetzelfde uitgesneden design als vooraan maar dan met LED-achterlichten en een zwarte accentkleur.

mitsubishi-ex-concept-2015

Denk de overdreven velgen, 'zelfmoorddeuren', het conceptueel interieur en de iets te diep uitgesneden accenten weg en je kan wel eens kijken naar de opvolger van de ASX.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws