Luxe centraal in BMW Vision Future Luxury Concept

In Peking toont BMW een dikke limousine die veel stijlkenmerken vertoont van de Gran Lusso Coupé die vorig jaar werd voorgesteld. Deze is alvast de voorbode van een nieuwe 7 Reeks, al zou een 9 Reeks ook mogelijk zijn.

Luxe en innovatie, dat zijn trefwoorden bij deze BMW Vision Future Luxury Concept. BMW creëert een ruime instap door de achterste deuren omgekeerd te laten scharnieren.

touch my buttons

De B-stijl zit in de voorzetels verwerkt. Als je op die zetels plaatsneemt, krijg je een hele hoop futuristisch ogende bedieningsorganen.

bmw-vision-future-luxury-concept

Knopjes zijn nagenoeg afwezig en alles gebeurt via een groot touch screen. Ook de passagier naast de chauffeur krijgt zicht op een touch screen. Een HUD (Head-Up Display) vult het geheel aan en toont extra info over het verkeer en de omgeving.

bmw-vision-future-luxury-concept

Achteraan krijg je ook een aantal schermen ter beschikking. Twee personen kunnen daar plaatsnemen. Tussen hen in zit een console die opvouwbare tafeltjes bevat, al kregen we die ook te zien tijdens onze recente test met een Mercedes S 500. Uitneembare tablets zijn dan weer wel handig voor wie de schermen in de voorzetels maar niets vindt.

bmw-vision-future-luxury-concept
bmw-vision-future-luxury-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws