Volvo op het Autosalon Brussel 2014: Polestar!

Volvo heeft het halve gamma een facelift gegeven en dat kan je met eigen ogen zien op hun stand, in Belgische première. Daarnaast vind je ook de nieuwe S60 Polestar op de stand.

En dat Polestar-nieuws is misschien wel het meest opwindende aan de Volvo-stand. Want zeg nu zelf, 350 pk en een 0-100 tijd van 4,9 seconden, dat kan niet slecht zijn. Gooi daar nog de smurfblauwe kleur over en je hoeft niet lang naar dit model te zoeken. Behalve de Polestar, facelift van de S60/V60/XC60 en de V70/S80 is er nog de V60 Plug-In Hybrid, die vooral klanten moet scoren in de leasemarkt.

Geen nieuwigheid maar wel opvallend is de Amerikaanse Volvo P1800 van Irv Gordon. De trouwe Volvo-rijder legde 4,8 miljoen kilometer af met zijn Saint-mobiel. Die wagen mag nu mee op de stand staan.

Volvo vind je terug in Paleis 5. De praktische informatie over het salon kan je bekijken in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:05
afbeelding van Techno Patat

Ik had 'em al gespot op het VTM nieuws :P! Met als logisch antwoord in m'n woonkamer tot gevolg: 'hoe the fuck weetje gij da, ge ziet lijk 1 velg en een heeel klein beetje lak'??! :D! Ik moet echt eens een leven zoeken naast auto's hé :P!

Carlos 19:07
afbeelding van Carlos

hahaha, toch heerlijk die reacties ^^.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws