Vraag: Welke productiewagen ziet er volgens jullie uit als een ruimteschip?

vraag-ruimteschip

Het is Internationale Dag van de Menselijke Ruimtevlucht. Een dag waarop de mensheid haar eerste soortgenoot in de ruimte viert, de Rus Yuri Gagarin. Wij vieren liever wat lager bij de grond, waardoor het tijd is om op zoek te gaan naar de meest ruimteschip-achtige vierwieler!

Het is ondertussen nog maar exact 57 jaar geleden dat een mens voor het eerst de ruimte in vloog - als we Icarus even vergeten. Een dag die internationaal wordt gevierd door ruimtelovers. Een evenement dat de race naar de maan startte en er voor zorgde dat de autosector auto's in elkaar stak die er uit moesten zien als ruimteschepen. Vooral in de US of A.

Wij vragen ons echter af welke auto jij altijd associeert met een ruimteschip. Iets dat toen het uit kwam zo futuristisch leek dat het wel recht uit Star Trek moest zijn gevlogen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Sven 17:24
afbeelding van Sven

Doe voor mij maar de Pontiac Trans Sport uit eind jaren 80. https://autofans.be/reportages/vergeten-autos/7691-vergeten-auto-48-pontiac-trans-sport

Gedece 18:41
afbeelding van Gedece

Honda Civic van 2 generaties geleden, Toyota Prius, Ssangyong Actyon van rond 2008, Nissan Murano,...

John 21:52
afbeelding van John

De bloodhound :-)

Atilla 15:11
afbeelding van Atilla

De Chrysler Atlantic zag er vroeger wel spacy uit.

Quin 14:34
afbeelding van Quin

Mitsubishi Space Wagon *ba dum tsh !*

Wim 16:35
afbeelding van Wim

haha :) OT: de eerste Honda Insight

Meiske Arnaert 01:08
afbeelding van Meiske Arnaert

Toyota Prius, Toyota Mirai, Honda Civic, Tesla Model X, Pontiac Firebird Trans-Am aka KITT, Renault Avantime, Lykan Hypersport, Citroen GSA Pallas, Aston Martin Lagonda (eerste generatie), Buick Riviera, Lancia Trevi, Subaru XT

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws