Ongeduldige ringrijder rijdt Focus RS prak

Je rijdt helemaal naar de Groene Hel om dan tot de vaststelling te komen dat de 'touristenfahrten' bomvol zitten. Wat doe je dan? Rustig je rijvaardigheden bijkneden, of als een malle over de ring knallen? Wel, deze Focus RS-rijder deed het laatste en betaalt een zware tol. Geinig weetje; na het ongeval betichtte de chauffeur de BMW van hem aan te tikken bij het inhaalmanoeuvre. Toch niet rakker...

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
JelleDr 09:37
afbeelding van JelleDr

Straffe kerel. Die reed echt niet stabiel itt de BMW. Die had veel beter iets trager gereden tot die meer vertrouwen had. Het is duidelijk dat die persoon zijn wagen nog niet klein gekregen heeft. Positieve is dat hij nog veel groeimarge heeft. Maar hij zal eerst eens zijn geld moeten bovenhalen.

Yannick 18:42
afbeelding van Yannick

die kerel met zijn focus is hier echt de lul aan het uithangen. De BMW deed niets fout in mijn ogen, Focus was gewoon overmoedig bij het inhalen en verschoot toen de BMW te dicht kwam. gewoon eigen fout en al een chance dat hij de bmw niet raakte, die trouwens perfect reageerde op beide keren dat hij hem bijna raakte

Techno Patat 08:21
afbeelding van Techno Patat

Ik denk dat hij vooral gas lostte omdat hij schrok van hoe scherp de bocht was! Dat plus te geweldig naar links gooien voor de volgende bocht gaf het gekende resultaat...

En de BMW kon eigenlijk wel al netjes voor de bocht rechts gaan wachten tot de focus voorbij was, eigenlijk kon hij al rechts gegaan zijn voor hij de Mclaren inhaalde zonder dat hij een halve seconde ging verliezen... kga niet zeggen dar ik ging doen wat die Focus deed, maar we zien hem er eigenlijk al 20 seconden achter hangen, er rijdt verder niemand tussen de mini en de Focus dus voor hetzelfde geld hing hij er al 20 seconden achter en maakt de BMW man gewoon geen plek (want dat heb je ook genoeg op de Ring... mensen die zich te goed voelen in hun 'meerderwaardige' auto om plaatst te maken voor anderen!

Yvesw 09:25
afbeelding van Yvesw

Nooit vergeten dat het vaak overweldigend kan zijn om op circuit te rijden voor de eerste keer. Vaak ga je dan in een overlevingsmodus waardoor 'denken aan anderen hun rijtijden' niet meer aan bod komt.

Dat is nu eenmaal het spel van de Nürburgring. Je gaat er toch naar toe om je rijvaardigheden bij te schaven? Als je twee à drie bochtjes achter een BMW hangt... er komen er nog honderd aan hoor. :-p

Yannick 10:08
afbeelding van Yannick

hangt er vanaf... heb je een jaar abo van circa 1500euro of kom je daar een 5 tal rondjes rijden voor 120 euro. Er zijn er teveel op de 'ring die denken dat de ring van hun is als ze'r op rijden. heb er zelf al zaken weten gebeuren die gewoon geflipt zijn.

Techno Patat 03:28
afbeelding van Techno Patat

Aan het tempo dat de BMW rijdt is het geen overlevingsmodus, anders ging hij nooit bij het uitkomen van die bocht die Mac ingehaald hebben :)!

Ik ben ook van het principe liever wat wachten en een leuk en veilig rondje rijden, maar ik kan ook wel snappen als ancien die daar veel komt dat je op den duur wel ambetant komt van mensen die half snel zijn en geen plaatst willen maken voor de mensen die snel zijn :-)! Zie het een beetje als linkerrijders op de autostrade. Op het begin van je rit van 3u kan je er nog wel tegen, na 2h ben je dat zo beu als iets en maak je je er al eens kwaad op. Al zijn het eigenlijk iedere keer andere mensen en is het niet die ene zijn schuld dat er wat frustraties bovenkomen :D!

(Wat ik overigens niet kunnen vind is dat hij zegt dat de BMW aangetikt had! Een laffe daad en je valt toch echt in anderhalve seconde door de mand als de bmw geen schade heeft...)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws