Lego VW Beetle voor wie wat centen over heeft

lego-creator-vw-beetle-10252

Nog niet al je centen gespendeerd in de LEGO-winkel toen je naar de Porsche 911 GT3 RS ging kijken? Dan heeft LEGO weer wat nieuws om je te verleiden, namelijk deze VW Beetle. Een late vaderdag, iemand?

Al moet je eigenlijk nog even wachten vooraleer je de 1.167 stuks tellende set kan gaan kopen. Want pas vanaf 1 augustus wordt deze Kever aangeboden in de LEGO-winkels. En aangezien de LEGO Creator Porsche zowat op hetzelfde geïnspireerd is als deze Volkswagen Beetle, krijg je ook heel wat details te zien. Een surfplank en frigobox die je gewoon van de bagagedrager kan halen, een frunk die het reservewiel herbergt,... Of je kan het hele dak eraf halen, zodat je binnen kan kijken in de wagen van je oma en opa.

lego-creator-vw-beetle-10252

Overigens is deze Beetle misschien niet zo duur als de 911, je krijgt hem niet gratis mee. LEGO hangt een prijskaartje van ongeveer 89,99 euro op de doos, al kan dat nog lichtjes afwijken per land.

lego-creator-vw-beetle-10252

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Carlos 20:53
afbeelding van Carlos

Van de Porsche konden er geen 2 af maar mss van deze wel :-p.

Sven 09:11
afbeelding van Sven

Oei, waar zijn ze dan negatief over? Ik heb vrienden die eentje gekocht hebben en het enige waar zij over klagen is pijn in de vingers omdat ze hem te snel in elkaar hebben willen steken. :) :)

Carlos 14:41
afbeelding van Carlos

Zij hebben hem tenminste al... Ik ben nog steeds aan het wachten! Blijft in back-order staan. *zucht*

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws