Dit is de volledige Top Gear cast

tg-line-up-2016

Jezza, Captian Slow en Hamster zijn dan wel verkast naar Amazon, de Britse omroep geeft Top Gear verre van op. De finale groep vervangers voor het trio is aangekondigd met klinkende namen zoals Chris Evans, Eddie Jordan, Chris Harris, Matt LeBlanc, Rory Reid en Sabine Schmitz. Over een sterrencast gesproken...

Dat Top Gear terug naar de BBC kwam zonder het bekende olijke trio was nooit een geheim. Wat wel beter geheim werd gehouden is de nieuwe cast voor het programma die onder leiding zal komen te staan van autofreak Chris Evans. De nieuwe ploeg is nu bekend en pakt uit met de nodige namen om credibiliteit te geven aan Top Gear 3.0.

Het overzicht:

Chris Evans

Het nieuwe boegbeeld van Top Gear en een notoire autoverzamelaar. Zo ontbreekt de Ferrari 250 GTO niet in zijn garage. Ervaring deed de Brit op als presentator, producer en als radio-omroeper bij de BBC. Kortom, de man kent iets van auto's en van programma's maken.

Eddie Jordan

Edmund "Eddie" Jordan klinkt misschien niet bekend in de oren, maar de 67-jarige Ier is de oprichter van Formule 1-team Jordan Grand Prix dat tot 2005 aanwezig was in de F1-karavaan. In 2009 werd hij commentator bij de BBC voor de F1-wedstrijden.

Chris Harris

Behoeft de man nog een introductie? Een internetsensatie die alles aan het driften krijgt en een carrière achter de rug heeft bij Autocar, Evo, Jalopnik, Drive en bij NBCSN. Niet alleen vaardig met de pen, maar ook als presentator.

Matt LeBlanc

De vriend van het groepje, want de kans is groot dat je LeBlanc vooral kent van de in de jaren 90 immens populaire sitcom Friends. Echter was zijn vader een mecanicien, waardoor hij autobloed door zijn aderen heeft lopen.

Sabine Schmitz

De 'Koningin van de Ring'. Sabine Schmitz is een Duitse autocoureur, kent de Nürburgring van buiten en presenteerde vanaf 2006 D-Motor op Duitse televisiezender DMAX.

Rory Reid

De underdog van het gezelschap. Reid presenteerde voor Youtubekanalen Fast, Furious and Funny en RecombuCars. Het is tevens de enige die via de 'open casting' bij het clubje is geraakt. Dat zijn humoristische stijl van presenteren daar iets heeft mee te maken, dat staat vast.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 12:56
afbeelding van Quin

Leuke mix van kenners en clowns, ben benieuwd!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws