Vraag: Op welke Jaguar zitten jullie te wachten?

jaguar_spitfire_5_car_range-desktop-1366x769_tcm174-232575_desktop_1366x769

Met de huidige line-up bij Jaguar boort het Britse merk een ruim spectrum van segmenten aan. Maar wat moet volgens jullie de volgende Jaguar worden?

Met de nodige X'en en F'en heeft Jaguar op korte tijd een serieuze frisse wind doorheen haar line-up geblazen. Want met de XE, XF, XJ, F-Type en F-Pace hebben de Britten voor ieders wat wils. Of niet? Want kijk je naar pakweg Mercedes en BMW, dan zie je dat die merken tientallen modellen aanbieden in nog meer variaties. Kortom; Jaguar heeft nog wel wat gaten op te vullen in haar line-up.

Moet dat een - betaalbare - hatchback zijn als alternatief voor de Mercedes A-Klasse, of misschien wel een rivaal voor de BMW X1? En waarom geen coupe genre Audi A5?

Op welke Jaguar zitten jullie te wachten?

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
John 15:06
afbeelding van John

Hoe moet dat eruit zien: een coupé sportsback convertible break dacht ik en toen las ik pas de comma's :-)

DC 09:31
afbeelding van DC

De XF Sportbrake komt terug op de markt 2018-2019. Focus ligt nu eerst op F-Pace aangezien deze 2 à 3.000€ duurder is dan de XF berline (zoals sportbrake vroeger). Volgend jaar volgt de Jaguar E-Pace (kleine F-Pace) dus zal ook een leuke toevoeging zijn. Jaguar komt ook uit met een Plug-in Hybrid en full electric tegen 2018-2019. Ook komt er een volledig nieuwe XJ en gaat het design volledig veranderen aangezien deze niet meteen heeft aangeslagen zoals de 7-reeks, S-klasse en A8. Dus er staat nog wat te aan te komen bij Jaguar! :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws