Update: Nu écht scherpe foto's op Autofans.be

jaguar_xfr-s-ben-kwanten-rijtest_19

Neen, je hebt niet zonder te beseffen een oogtransplantatie ondergaan. Dat de foto's op onze website plots veel scherper zijn heeft vooral met servers en wat lijnen code te maken.

Het probleem stelde zich al een tijdje: foto's op onze website leken wazig en verloren kwaliteit na het opladen in onze systemen. Niet leuk voor jullie als lezers en al helemaal niet aangenaam voor onze fotografen die zo hun straf fotomateriaal niet perfect kunnen tonen aan onze lezers.

Maar elk probleem heeft een oplossing. Vandaag hebben we wat tweaks uitgevoerd op onze servers en voila, de foto's zijn haarscherp. Een verademing, al zeggen we het zelf.

Door die update moeten alle afbeeldingen opnieuw geladen worden op onze cacheserver. Wie dus op sommige artikels geen afbeeldingen ziet, geen paniek, even herladen en dan komt het stilletjes aan wel weer in orde. Vooral op oudere artikels zal dit het geval zijn.

Niet overtuigd? Bekijk de foto's in deze rijtesten maar eens, de vaste lezers merken het verschil allicht in een oogopslag. Die van de Jaguar XF-RS Sportbrake, Mercedes AMG GT of die van de Volkswagen Golf Variant R bijvoorbeeld.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Carlos 21:06
afbeelding van Carlos

Vind ik leuk :-).

Wim 17:06
afbeelding van Wim

Bedankt voor de tips Bruno!

Jelle Dr 09:51
afbeelding van Jelle Dr

Inderdaad echt wel een vooruitgang, knappe shoot van de AMG, zeker die daar in Breskens (denk ik).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws